Greske aviser: Åpner for nordmenn

Greske medier lister Norge som et av landene som vil kunne sende turister til Hellas fra og med 15. juni.

Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix
Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge er blant de tjue landene som kan sende turister til Hellas når landet åpner opp noe i juni. Men det kan bli skjær i sjøen for nordmenns Hellas-ferie.

Landene som Hellas åpner for, er land som har klart å begrense smittespredningen, ifølge Flysmart24. De viser til den greske avisa Greek Reporter.

- Turistsesongen begynner 15. juni, når sesonghotell kan gjenåpne, uttalte Hellas' statsminister Kyriakos Mitsotakis på gresk TV onsdag, ifølge BBC.

Også avisa Greek City Times nevner Norge på lista over land som vil kunne sende turister til landet.

Ikke Sverige

Danmark og Norge, men ikke Sverige er blant landene på listen. De andre landene Hellas åpner opp for turister fra 15. juni, er: Kypros, Israel, Tyskland, Kina, Australia, Japan, Østerrike, Bulgaria, Serbia, Romania, Albania, Nord-Makedonia, Bosnia-Hercegovina, Kroatia, Ungarn, Polen, Tsjekkia og Slovakia.

Til tross for at Hellas åpner for nordmenn, kan det bli skjær i sjøen for nordmenn som vil dra på øyhopping i Hellas. De store charterselskapene Tui, Ving og Apollo har alle avlyst sine reiser i sommer, og

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer