Grillet Mette-Marit - kobles til statsminister

I sommer grillet hun hudskader på Mette-Marit og Haakon. Nå går det rykter om at den tyske tv-journalisten Sandra Maischberger er forbundskansler Gerhard Schröders nye flamme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 36 år gamle journalisten er en profilert tv-reporter i Tyskland, og ble berømt i Norge da tv-teamet hennes påførte kronprinsparet alvorlige forbrenninger under et intervju på Skaugum i fjor sommer. Maischberger ledet i fjor den store valgkampdebatten mellom Schröder og hans utfordrer Edmund Stoiber.

Nå påstår den britiske avisen Mail on Sunday at hun er forbundskansler Gerhard Schröders nye kjæreste.

Rett før jul gikk Schröder til sak mot en tysk lovalavis som påsto at forbundskanslerens ekteskap med Doris Schröder-Köpf (38), hans fjerde kone, bare eksisterte på papiret. Kansleren overnatter ifølge avisen aldri i parets hjem, og de mener å ha bevis for at en skilsmisse er nær. For å vinne saken må Schröder bevise at ekteskapet er intakt, skriver den svenske avisen Aftonbladet.

Schröders tredje ekteskap røk i 1996 da det ble avslørt at han hadde med seg sin elskerinne, journalisten Doris Köpf under et besøk i Norge. Hans daværende kone Hiltrud Schröder sier til Mail on Sunday at hun kjenner til det nye forholdet.

- Han er en gambler som elsker å ta risker. Når jeg fikk vite om affæren med Doris forlot jeg ham. Men når almennheten fikk vite om saken ble han tvunget til å gifte seg med henne.

KJENT JOURNALIST: Sandra Maischberger (38) er en kjent journalist i Tyskland, og har et eget program på CNNs tyske søsterkanal. Nå kobles hun til forbundskansler Gerhard Schröder. Her fra intervjuet med kronprinsparet i fjor sommer.