Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Grisebanket matmorens kjæreste

Med små hoggtenner og femti kilos matchvekt viste minigrisen Tirill nøyaktig hva hun mente om matmorens nye mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var kjærlighet ved første blikk da Synne Larsen og Kjetil møttes på et utested i Oslo. Men Kjetil har måttet kjempe hardt for kjærligheten. Tidvis med helsa som innsats. Synnes kosegris Tirill hadde nemlig ikke like varme følelser for den nye mannen i huset.

- Hun gikk rett og slett til angrep. Ofte sto hun klar når jeg kom ut fra toalettet, forteller Kjetil.Til slutt måtte han surre liggeunderlag rundt beina for å beskytte seg mot angrepene fra den 50 kilo tunge grisen.

Sjalusien har ikke blitt bedre de to åra paret og grisen har levd sammen. Tirill gir fremdeles klart uttrykk for hva hun synes om kjæresten. Bortsett fra ved mattider.

- Vi kommer aldri til å bli venner. Jeg har gitt opp, og er lei hele grisen.

Eksperthjelp


Men Tirill blir. Synne elsker dem begge like høyt, og vil ikke velge mellom dem. Men hun har prøvd å bedre forholdet med eksperthjelp.

- To hundedressører var her for å gi oss råd, men jeg synes ikke det hjalp overhodet, sier Synne.

De har prøvd å overse grisen, være strenge og kontrollere mat-inntaket. Ingenting hjelper. For når Tirill viser sin sjarmerende side og legger godsnuta til, klapper matmor igjen.

Bygger ut


Nå bygger de på huset og håper bedre plass vil dempe gemyttene. Da får grisen mer plass å boltre seg på, og Kjetil får kontor i andre etasje.

- Så kan jeg gjemme meg der, legger Kjetil surt til.

Små griser som Tirill kan visstnok leve til de blir 35 år.

- Huff, det tror jeg ikke at jeg holder ut. Kompisene mine skjønner ikke hvordan jeg klarer det.

- Du må være sinnssykt glad i meg, gliser Synne.

- Jeg er jo det, smiler Kjetil tilbake og tror kanskje han orker noen år til.

SJALUSIDRAMA: Synne Larsen håper hun aldri må velge mellom kjæresten og minigrisen Tirill. Kjetil selv ønsker grisen dit pepper\'n gror.