Grisefett mot selvmordsbombere

Israelerne har funnet en ny metode for å hindre palestinske terrorbomber.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Israelsk politi planlegger å slå tilbake mot muslimske terrorister med psykologisk krigføring. De planlegger å bruke poser med svinefett om bord i landets busser og på steder hvor terrorister kan tenkes å slå til, skriver avisa Maariv International.

Palestinske terrorister antas å bli avskrekket fra selvmordsbombingen dersom de vet at et fragment av deres kropp kan komme i kontakt med grisefettet. Strengt religiøse muslimer tror at de ikke kommer til paradiset dersom de er i kontakt med gris før de dør. Og da kan det se mørkt ut for de 17 villige jomfruene som skal stå til martyrenes disposisjon i paradiset.

Både jøder og muslimer anser grisen for å være uren, og grisefett på offentlige steder ville også vært et problem for jødene.

Men rabbiner Eliezer Moshe Fisher sier at det ikke er noen religiøse hindre for å utplassere grisefettet når det er snakk om å redde liv.

Hvis ikke politiet utplasserer grisefettet på skoler, butikksentre og togstasjoner vil titusenvis av ultraortodokse jøder bevæpne seg med spraypistoler med fett og skyte på terrorister når det trengs, tror rabbineren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer