Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Grisehode og naziflagg til fredagsbønnen

Politiet har henlagt provokasjon mot Oslo-moske.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Videoopptak kan ikke avsløre den maskerte personen som kom med et grisehode og et naziflagg midt under fredagsbønnen i moskeen i Gamlebyen i Oslo.

Politiet har derfor henlagt anmeldelsen etter provokasjonen mot den muslimske menigheten World Islamic Mission. Grisehodet og naziflagget ble plassert ved en trapp i moskeen like før jul.

- Personen som har gjort dette er enten ikke tilregnelig eller har vært ute etter et stort PR-stunt, tror politiførstebetjent Tom Gulliksen ved Grønland politistasjon, ifølge Aften.

Moskeen vil forsterke kameraovervåkningen.

Politiet har sendt grisehodet og flagget til kriminalteknisk undersøkelse. Dersom teknikerne finner fingeravtrykk, vil politiet ta opp saken igjen. Det kan ta to-tre måneder før svarene er klare.

image: Grisehode og naziflagg til fredagsbønnen
FREDAGSBØNN: Det var midt under en fredagsbønn her i moskeen til World Islamic Mission i Åkerbergveien i Oslo at en maskert person kom med et grisehode og et naziflagg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media