Gro og skatten

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Verden blir bare tøffere og tøffere. Kan vi ikke stole på noen lenger? Først kommer Gerd-Liv Valla ut som mobber, så blir Per Ditlev-Simonsen avslørt med hemmelige kontoer i Sveits, og nå altså, er vår alles Gro blitt skattesnylter på sine eldre dager. Alt dette i tillegg til vissheten om statsministerens evige skygge; at han kjørte inn i en parkert bil og la igjen en BLANK LAPP. Akk og ve! En sart sjel kan jo få lettere depresjoner av mindre. Og hva blir det neste? At kongen har en elskerinne?

En ting ser ihvertfall ut til å være sikkert; jo flere trappetrinn du har besteget i karrieren, desto større er sjansen for at du har opptil flere spøkelser i skapet. Å ha et par svin på skogen er kanskje mer en forutsetning enn et unntakstilfelle.

Men at det skulle være Gro da. Selveste landsmoderen. At akkurat HUN skulle være så skruppelløs. For all umiddelbar fremtid bare kjent under navnet; "skattesnyter og trygdeskjemasnylter". Da en ung gutt ble spurt om Gro-saken i forbifarten på nyhetene i går, og han kalte henne for "alle nordmenns mor" begynte det vel å demre for meg at hun faktisk innehar en viss posisjon her i landet. Du kødder ikke med Gro liksom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer