Grønnerød står modell for pressen

Lars Grønnerød, en av de fire tiltalte i Orderud-saken, tar nå regien selv og stiller opp til fotografering utenfor sin bolig søndag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi håper med dette at Grønnerød kan få være i fred fra pressen etter at fotograferingen er overstått, sier assisterende forsvarer Morten Kjensli til NTB.

Bilde på trykk

Aftenposten trykket i dag, som den første avisen i landet, et bilde av Lars Grønnerød, en av de fire tiltalte i Orderud-saken. Bildet var ikke på trykk i avisens førsteutgave.

- Vi har funnet det riktig å trykke bildet akkurat nå, fordi det er nå vi har fått det, sier ansvarlig redaktør Einar Hanseid i Aftenposten til NTB.

Han avkrefter at publiseringen av bildet er relatert til Grønnerøds løslatelse fra varetekt fredag ettermiddag.

- Jeg vil forespørre Aftenposten hvor de har fått bildet fra, men med mindre det er tatt i rettssalen, vil vi ikke foreta oss noe, sier assisterende forsvarer for Grønnerød, Morten Kjensli.

Fotoforbud

Hanseid avkrefter at Aftenposten har brutt fotoforbudet, og sier at bildet ikke er tatt under rettsforhandlingene. Avisens ansvarlige redaktør ønsker ikke å kommentere hvorfor fotografens navn ikke står på trykk, ei heller om bildet er innkjøpt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer