Makabert: Politiet i den voldsherjede mexicanske delstaten Guerrero gjorde et uhyggelig funn av seks avkappede hoder i svarte plastposer på taket av et kjøretøy. Inne i bilen fant politiet seks hodeløse lik. Foto: Reuters / NTB Scanpix
Makabert: Politiet i den voldsherjede mexicanske delstaten Guerrero gjorde et uhyggelig funn av seks avkappede hoder i svarte plastposer på taket av et kjøretøy. Inne i bilen fant politiet seks hodeløse lik. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

Grotesk funn i voldsherjet mexicansk stat

Mexicansk politi har gjort et uhyggelig funn av seks hoder i plastposer på taket av et kjøretøy og seks hodeløse lik inne i bilen, i den voldsherjede delstaten Guerrero.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Likene ble funnet i Chilpancingo mandag, sier sikkerhetstalsmann Roberto Alvarez i Guerrero. I tillegg ble likene av fire andre menn funnet i Chilapa ikke langt unna Chilpancingo. To av dem ble funnet skutt og drept på en motorvei og bar preg av tortur. De to andre likene ble funnet i et hus, og også disse så ut til å ha blitt torturert.

Guerrero har lenge vært åsted for narkotikarelatert vold og forsvinninger. De siste voldelighetene var trolig mellom de to kartellene kjent som Los Ardillos og Los Jefes, sier en anonym kilde.

(NTB)