Grov kjeft til fotografene

Sorenskriver Trond Våpenstad brukte sterke ord og hudflettet fotografene for deres opptreden i går da en rettsbetjent fikk et illebefinnende. - Ikke mindre enn sjokkerende, mente Våpenstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trond Våpenstad har hatt et strikt regime i retten. Til en stor grad har han vært svært oppsatt på å holde tidsskjemaet og at pauser ikke skal skli ut. Før utspørringen av Veronica Orderud i dag tordnet rettens administrator mot fotografenes oppførsel i går da en rettsbetjent ble dårlig.

Våpenstad hevdet at fotografene hadde avtalt på forhånd at dersom noe skjedde i rettssalen skulle noen fotografer storme inn og ta bilder. I går tok noen fotografer bilder av opptrinnet da mannen fikk et illebefinnende.

- Det er ikke mindre enn sjokkerende. Jeg vil ha navn på de fotografene som gjorde det. Det som provoserer meg mest er mangelen på medmenneskelighet. Fotografene må ha mangelfullt utviklede sjelsevner, tordnet Våpenstad.

Han truet fotografene med at dersom noe lignende gjentar seg vil samtlige fotografer bli nektet adgang til hele området rundt rettslokalet.