Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Grove polititabber i overgrepssak i Vestfold

Gutter (4 og 6 år) utsatt for gjentatte overgrep av voksne menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Overgrepene mot to små gutter i Vestfold ble ikke etterforsket skikkelig, mener bistandsadvokaten.

I går fortalte TV 2 at riksadvokaten har henlagt en sak som gjelder voldtekt og tortur av to gutter på fire og seks år fra Vestfold.

Men politiet gjorde flere grove tabber under etterforskningen, ifølge kanalen. Den yngste av guttene forklarte seg om overgrepene i mai i 2008.

- Når det gjelder barnets forklaring så betviler ikke politiet at barnet har vært utsatt for seksuelle overgrep, sier visepolitimester Steinar Kaasa i Vestfold politidistrikt til TV 2.

Kaasa innrømmer at politiet ikke har etterforsket saken godt nok.

Mette Yvonne Larsen har vært bistandsadvokat for den yngste av guttene. Hun forteller hva guttene har vært utsatt for:

- De har vært utsatte for gjentatte voldtekter begge to. Trusler har vært å putte hodene deres under vann i badekaret for å true dem til ikke å si ting. Og de har vært tvunget til å ha seksuell omgang med hverandre, mens voksne menn har stått og sett på, sier Larsen til kanalen.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling