Liverpool:

Grufull død under utdrikningslag

Kay Reed (29) ble funnet død i en Airbnb-leilighet i april. Nå er dødsårsaken klar.

DØDE: Kay Reed ble funnet livløs på baderomsgulvet under venninnens utdrikningslag. Nå er dødsårsaken klar. Foto: Handout
DØDE: Kay Reed ble funnet livløs på baderomsgulvet under venninnens utdrikningslag. Nå er dødsårsaken klar. Foto: Handout Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sammen med en større venninnegjeng, dro Kay Reed fra Redcar i New Yorkshire til Liverpool for å feire venninnas utdrikningslag i slutten av april.

Dagen etter ankomsten spilte kvinnene minigolf og drakk ut den vordende brud på både restaurant og bar.

Følte seg dårlig

Da de kom tilbake til Airbnb-leiligheten de hadde leid, uttalte Reed at hun følte seg dårlig. 29-åringen gikk og la seg.

Halv to på natta, en time etter at de kom hjem, ble briten funnet død på baderomsgulvet. Venninnene ringe nødnummeret, men livet sto ikke til å redde.

Det skriver avisa Liverpool Echo.

Kvalt av eget oppkast

I den ferske obduksjonsrapporten, som ble framlagt i desember, konkluderte rettsmedisiner Anita Bhardwaj med at Kay Reeds død var alkoholrelatert.

- Det er sannsynlig at det var den konsumerte alkoholen som gjorde Kay bevisstløs, sier Bhardwaj.

Videre forklarer rettsmedisineren at Reed kastet opp og trolig inhalerte sitt eget spy - slik at hun ble kvalt.

- Hun kastet opp og inhalerte magesyre i de øvre luftveiene, noe som har resultert i hennes død, konstaterer Bhardwaj.

- Sprudlende personlighet

På en minneside til den avdøde 29-åringen, minnes nære og kjære den livsglade kvinnen.

Ifølge Liverpool Echo, skriver bruden: «Fortsett å smile og syng, nydelige jente! Inntil vi møtes igjen vil du alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt.»

«Kay, du hadde evnen til å få folk til å slappe av. Fra det øyeblikket vi møttes, strålte din positive og sprudlende personlighet. Det var en glede å være rundt deg. Jeg kan ikke tro hvordan helgen vår - med så mange fantastiske minner - kunne ende slik. Jeg er så lei meg. Jeg sliter med å bearbeide det som skjedde og livet virker så urettferdig, men jeg vet du vil bli gjenforent med familien din i himmelen», skriver ei annen venninne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer