Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Grunneier sperret inne fire snøskuterkjørere. Nå kan de vente seg en klekkelig bot

«Villmannskjøring».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fire menn i 20-årene fra Sandefjord kan vente seg det politiet kaller en kraftig bot for ulovlig snøskuterkjøring i Vinje kommune i Telemark.

Telemark politidistrikt skriver på Twitter at de fire mennene bedrev villmannskjøring utenfor oppmerket trasé, og at de ikke hadde løyve.

Politiet hadde en storkontroll i området i dag, men det var grunneieren i området som først ble klar over den ulovlige kjøringen. Han sperret av løypa, og kontaktet politiet.

- Så vidt jeg vet brukte han en snøskuter til å sperre av, slik at de ikke kom seg ut. Da vi kom dit, stod de på rekke og rad, sier Vidar Aaltvedt, operasjonsleder i Telemark politidistrikt, til Dagbladet.

Kjøringa skjedde i et område mellom Rauland og Haukeli.

Telemark-politiet kontrollerte for øvrig et tjuetalls andre skuterkjørere. Blant dem var det bare én som fikk bot: 1500 kr for å kjøre uten hjelm.

Også nabopolitidistriktet Agder kan melde om ulovlig skuterkjøring.

- Statens naturoppsyn har vært på skuterkotroll i Åseral. 12 sckutere inne i verneområdet-ekstremt mye kjøring, skriver de på Twitter.

Ingrid Mæhre, operasjonsleder i Agder politidistrikt, sier til Dagbladet at kjøringa trolig vil bli anmeldt, og at det er et stort problem med skuterkjøring i verneområdet.
Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!