- Gruppevoldtatt av familie og lærer

Fetterne skal ha vært sjalu på sin jevnaldrende 16 år gamle kusine fordi hun fikk gode karakterer.

- GRUPPEVOLDTATT: Ei 16 år gammel jente skal ha blitt gruppevoldtatt av en rekke familiemedlemmer og en lærer i Sitapur i delstaten Uttar Pradesh. Foto: Google Maps
- GRUPPEVOLDTATT: Ei 16 år gammel jente skal ha blitt gruppevoldtatt av en rekke familiemedlemmer og en lærer i Sitapur i delstaten Uttar Pradesh. Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Sjokkerende» og «perverst». Slik beskriver indiske medier den angivelige gruppevoldtekten av ei 16 år gammel jente som fant sted i Indias mest folkerike delstat Uttar Pradesh.

Jenta, elev ved en skole i byen Sitapur, skal ha gjort det så akademisk fremragende på skolen at familiemedlemmer, fire fettere, ble sjalu.

Denne sjalusien skal ha fått søskenbarna, og en lærer ved skolen, til å gruppevoldta den 16 år gamle jenta, etter at de først skal ha dopet henne ned.

Det skriver blant andre den indiske nyhetskanalen News 18.

Spredte video

Voldtekten(e) skal ha blitt filmet, og videoklipp fra de seksuelle overgrepene skal deretter ha blitt spredt blant andre familiemedlemmer på meldingstjenesten WhatsApp, skriver den engelskspråklige avisa Times of India.

Det var først etter at videoen ble spredt, at jentas foreldre ble klar over hva som hadde funnet sted. Det skjedde fredag i forrige uke.

Det er uklart hvor mange som er pågrepet etter hendelsen. News 18 melder at én av de involverte skal være arrestert, mens de andre er på rømmen.

Times of India melder at alle er på rømmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer