<strong> MORDBRANN:</strong>  En mann fra den israelske sikkerhetsstyrken foran et av husene som ble påtent i landsbyen Doma på Vestbredden tidlig fredag morgen. Israelske myndigheter kalte umiddelbart brannstifterne for terrorister. Også Israels ambassadør til Norge fordømmer handlingen på det sterkeste. Foto:  JAAFAR ASHTIYEH, AFP/NTB Scanpix.
MORDBRANN: En mann fra den israelske sikkerhetsstyrken foran et av husene som ble påtent i landsbyen Doma på Vestbredden tidlig fredag morgen. Israelske myndigheter kalte umiddelbart brannstifterne for terrorister. Også Israels ambassadør til Norge fordømmer handlingen på det sterkeste. Foto: JAAFAR ASHTIYEH, AFP/NTB Scanpix. Vis mer

- Grusom og sjokkerende handling

Israels ambassadør i Oslo fordømmer mordbrann på Vestbredden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den israelske ambassaden i Oslo fordømmer ildspåsettelsen som kostet et palestinsk barn livet fredag morgen på den okkuperte Vestbredden.

- Vi fordømmer på det sterkeste den barbariske terrorhandlingen som fant sted i landsbyen Duma, heter det i en uttalelse fra ambassaden og ambassadør Raphael Schutz.

Et halvannet år gammelt palestinsk barn døde i den antatte brannstiftingen tidlig fredag morgen, og resten av familien kom til skade.

Høyreorienterte aktivister kjent under betegnelsen «prislapp»-bevegelsen og med tett tilknytning til jødiske bosettere, anklages for å stå bak.

- Enhver anstendig person i Israel bør skjemmes i møte med en slik grusom, kriminell og sjokkerende handling. Alle midler vil bli tatt i bruk for å finne de ansvarlige og stille dem for retten, skriver ambassaden og sender sine kondolanser til de pårørende.

(NTB).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer