Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Grusom toroms» solgt

Den gikk selvfølgelig over takst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Toromsleiligheten på Kampen i Oslo som Areal-megleren annonserte som en «grusom toroms», gikk mandag for 100.000 kroner over takst. Fem kjøpere kjempet i helgen om å få tak i det ekstreme oppussingsobjektet, som til slutt ble solgt for 1,3 millioner kroner, skriver VG.

- Selger er fornøyd med 1,3 millioner, sier megler Kjetil André Grydeland til avisen, og konstanterer at den spesielle annonseteksten fikk fart på budrunden.

- Det viser seg at ærlighet varer lengst. Leiligheten er ikke pen, og da er det like greit å skrive det, sier Grydeland.

«Grusom 2 roms selveier med balkong», var tittelen på prospektet på Finn.no. «En meget sliten leilighet» og «Leiligheten trenger total rehabilitering», var de videre beskrivelsene. Som fikk boligjegere interessert.

Ifølge eieren var det ikke snakk om overdrivelser.

- Alt må pusses opp og alt innvendig må byttes. Man kan ikke bare male et strøk, så er leiligheten brukbar, for dét er den ikke, sa selgeren Arne Leo Sørlie til Dagbladet.no forrige onsdag.

Han overbeviste megleren sin om å være helt ærlig om tingenes tilstand, fordi han selv er lei av å komme på visning i «sjarmerende» leiligheter.

- Det er bedre å si det som det er i stedet for at kjøperne går skuffet ut. En del meglere skal dra mest mulig folk på visning. Skuffa folk lager dårlig stemning og går igjen med en gang, sa Sørlie.

Men det spørs om vi får se mange like ærlige salgsannonser i fremtiden.

- Dessverre så fungerer nok ikke slik markedsføring mer enn en gang, sier megler Grydeland.

OPPUSSINGSOBJEKT: Slik ser kjøkkenet i en «grusom toroms» ut.
SOLGT! Grusom toroms til 1,3 millioner.