Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Grusom ulykkeshelg

En 46 år gammel mann som kjørte av veien sør for Nesbyen er det foreløpig siste trafikkofferet i det som ser ut til å bli årets verste ulykkeshelg. Seks mennesker er drept og 21 skadd i ulykker på norske veier i løpet av helgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

46-åringen kjørte av veien på Riksvei 7 noen kilometer sør for Nesbyen i Nes kommune da bilen han kjørte havnet utfor veien og krasjet i et tre. Det var ingen andre passasjerer i bilen da ulykken inntraff. Mannen er fra Buskerud, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 2.45 natt til søndag av en annen bilist som oppdaget ulykkesbilen. Politi og ambulanse rykket ut.

Blodig måned

- Vi er inne i den blodigste måneden i året, og det siste døgnet tyder på at mange liv kan gå tapt på norske veier i år også, sier leder for Trygg Trafikk, Leif A. Elveset.

I går kveld omkom en kvinne og to personer ble hardt skadd da en bil kolliderte med en traktor øverst i Innsetlia i Rennebu kommune i Sør-Trøndelag.

Ulykken skjedde da en personbil på vei nordover kom over i motgående kjørefelt der den traff en traktor. Bilen som kjørte inn i traktoren kom i brann.

- I bilen var det to kvinner og en sju år gammel gutt. Den ene kvinnen omkom. Den andre kvinnen og gutten er fraktet til St. Olavs Hospital, sier operasjonsleder Jens Arne Haugum til NTB natt til søndag.

Fire utforkjøringer

Fredag kveld og natt til lørdag døde fire personer i utforkjøringer.

En 26 år gammel mann mistet livet etter at bilen han førte kjørte av veien mellom Bergset og Gule i Fræna kommune i Møre og Romsdal.

I Sandefjord omkom en 36 år gammel mann etter å ha kjørt utfor gamle E18 ved Skolmar på grensen mellom Sandefjord og Larvik fredag kveld.

Natt til lørdag døde en 42 år gammel mann etter utforkjøring mellom Sandnes og Figjo i Rogaland.

På Sortland mistet en 26 åring livet etter å ha kjørt av veien med motorsykkel.

Mange skadd på Sørlandet

I alt 16 personer ble skadd i to større ulykker på sørlandet lørdag.

En gammel varebil med sju ungdommer ombord smalt rett i fjelleveggen ved Sørlandsporten utenfor Risør. Alle sju ble fraktet til sykehus, to av dem er hardt skadd.

Fem barn og fire voksne ble fraktet til sykehus etter en frontkollisjon på Riksvei 39 ved vigeland på Sørlandet. En av de mest alvorlig skadde er et barn.