Gry dumpet ved fiskeplassen?

SKIEN (Dagbladet): Politiet tror at den drapssiktede ektemannen Gamal Hosein (35) kan ha dumpet liket av sin kone ved en av sine favorittfiskeplasser på kysten i Bamble utenfor Skien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han er en ivrig sportsfisker. Nå blir det planlagt et omfattende, konkret søk langs kysten for å finne Gry Hosein.

Politietterforskerne har plottet inn favorittstedene der Gamal Hosein og en venn ofte dro på fisketur aleine. Etter det Dagbladet forstår, har politiet nå kommet langt i dette arbeidet.

Flere vitner har i avhør fortalt om Gamal Hoseins interesse for fisking. Han dro ofte på fiske forskjellige steder ved kysten i Bamble i Telemark. Det er bare en halv times kjøring fra Skien.

- Det er ingen tvil om at han var godt kjent langs kysten, sier en etterforsker til Dagbladet.

Spørsmålet er selvsagt om Hoseins lokalkunnskap kan gi en forklaring på hvor Gry kan ha blitt dumpet.

Politiet har søkt i havnebassenger i Helgeroa og Langesund. Søkene er gjort ut fra vitneobservasjoner som går ut på at det er sett en rød stasjonsvogn på stedene natt til søndag for over fjorten dager siden.

Men samtidig har politiet forsøkt å kartlegge hvor den siktede har hatt sine favorittfiskeplasser. I går søkte en patrulje langs kysten.

- Det var for å kartlegge eventuelle steder hvor et lik kan ha blitt dumpet, sier lederen av drapsetterforskningen, politiadvokat Jon H. Borgen, til Dagbladet.

Han bekrefter at opplysningene om den siktede Gamal Hoseins fisketurer nå er et av de sporene politiet følger i jakten på Gry.

<B>LIKSØK:</B> Politibetjent John Karlsen og likhunden Aico er på jakt etter spor av lik i grill- og video-kiosken til Gamal og Gry Hosein.