Gry var kledd i svart

Den savnede tobarnsmoren Gry Hosein var kledd i svart fra topp til tå da hun forsvant. Nå ber politiet i Skien om at alle kvinner som var likt kledd dagen Gry forsvant, melder seg for registrering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet håper på den måten å kartlegge bevegelsene til Gry Hosein fra tidsrommet hun gikk fra videobutikken i nærheten av arbeidsplassen sin, og retning hjemover.

Politiet ønsker å komme i kontakt med alle kvinner som var kledd noenlunde likt som den savnede kvinnen i tidsrommet fra 12-tida lørdag 13. januar til 03.00 natt til søndag 14. januar.

Svarte klær

Ifølge politiets rekonstruksjon av Gry Hoseins klesplagg hadde hun på seg svart lavhælte støvletter, en svart halvlang kåpe og svarte maskinstrikkede vanter.

Det er ikke kun kvinner som var likt kledd som bes melde seg, men også vitner som kan ha sett en person i slike klær i det aktuelle tidsrommet. Ifølge Nettavisen skal Gry ha hatt sitt blonde hår i en topp kvelden hun ble borte.

Kan ha handlet

En kvinne som handlet i en forretning som heter «Big» i butikksenteret Lietorvet, kan ha vært den savnede 28-åringen. Politiet etterlyser derfor de som kan ha sett en kvinne handle et lysegrønt høyt pyramidelys, en hvit lav gipslignende lysestake og en pose brune pyntesteiner. Kjøpet skjedde lørdag ettermiddag. Dersom noen vet at de kjøpte disse varene, bes de melde seg hos politiet.