- Gry var som en forelska 14-åring

Gry Hosein (28) skal ha fortalt sin venninne Janigje Helders at hun hadde et forhold til Gamal Hoseins nevø i to år. -Hun var som en forelsket 14-åring, sa venninnen i retten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helders forklarte i Skien og Porsgrunn tingrett onsdag at Gry hadde fortalt henne at hun hadde hatt et seksuelt forhold til Gamals nevø i Israel. Gry skal også ha fortalt at hun hadde spontanabortert og at det var nevøen som var faren.

- Det lyste av hele Gry da hun sendte eller fikk meldinger (på mobiltelefon red.anm) fra ham. Hun var forelsket som en 14-åring, sa Helders.

Gamal Hosein (37) er tiltalt for å ha kvalt sin kone Gry og påtalemyndigheten mener at motivet for drapet er en blanding av sjalusi og ære. Gamal Hosein har hele tiden hevdet at han ikke kjente til det påståtte forholdet.

Da aktor spurte om hun trodde at Gamal Hosein visste om forholdet, svarte Helders at hun ikke visste. Helders forklarte også at Gry hadde sagt til henne at hun ville skilles og at hun ville gjøre det snart, men at hun visste at Gamal ville protestere.

- Hun holdt igjen på grunn av ungene, sa venninnen.

(NTB)