Grynting, skrik og latter: Her er 19-åringen rusa på badesalt

Designerdopet som skremmer USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter en serie groteske kriminelle handlinger i USA den siste tida, har politi og presse pekt på designerdopet som går under navnet badesalt som en mulig årsak.

Nå viser riktig nok obduksjonsrapporten til Miami-kannibalen at han bare hadde røyka pot før han gikk til angrep på sitt offer, men i flere andre saker er det påvist bruk av badesaltet.

For eksempel i en sak som skal for retten i Los Angeles, der en 20-åring står tiltalt for å ha gått til angrep på en 77-årig kvinne med en spade etter å ha spist badesalt.

- Deprimerende I videoen i denne saken kan du se hvordan en ung gutt reagerer på stoffet. Han blir filmet i baksetet i en politibil etter å ha blitt plukket opp av lovens håndhevere.

- Det er ganske deprimerende å tenke på at denne gutten var en normal ungdom for kanskje bare en uke siden, sier sheriff Frank McKeithen i Bay County, Florida til ABC News.

19-åringen i videoen over ble aldri siktet, men fraktet til et sykehus der han kunne få tid til å få stoffet ut av systemet.

Politiet i USA vet foreløpig ikke hvor farlig badesaltet kan være. Serien med groteske drap og angrep gir ett bilde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer