TÅKELAGT FOTOSENSASJON: Ida Husøys bilde fra Liverpool fikk fart på seg på sosiale medier. Nå har Liverpools fotballhelt Robbie Fowler tatt det i bruk på Twitter. Foto: IDA HUSØY
TÅKELAGT FOTOSENSASJON: Ida Husøys bilde fra Liverpool fikk fart på seg på sosiale medier. Nå har Liverpools fotballhelt Robbie Fowler tatt det i bruk på Twitter. Foto: IDA HUSØYVis mer

«Gud» bruker Idas bilde som coverbilde på Twitter

Bildet fra soveromsvinduet som ble en liten sensasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dagbladet skrev torsdag om den massive oppmerksomheten rundt bildet som Ida Husøy tok fra soveromsvinduet sitt i Liverpool.

Nå har også Robbie Fowler, også kjent som «Gud» blant Liverpool-fansen, snappet opp det mye omtalte tåkebildet og bruker det som bakgrunnsbilde på twitterprofilen sin.

Fotballprofilen, som har tilsammen ti år som Liverpoolspiller bak seg, sendte også en tweet til Husøy:

- Quality pic if you took it..

Ble lagt merke til Bildet til Husøy fikk mer oppmerksomhet enn drammensjenta hadde regnet med, og et bildebyrå tok kontakt og sikret seg distribusjonsrettighetene til bildet.

På et tidspunkt var Idas twitterkonto den mest omtalte i den engelske fotballbyen ifølge den digitale trendlisten «TrendMap». Dermed var hun en stund mer populær enn både Liverpool og Everton på Twitter.

Bare på facebookgruppen «Living in Liverpool» har det blitt delt over 1300 ganger, over 3000 personer har trykket «like», og over 180 personer har kommentert det i skrivende stund.

Oppmerksomheten vil neppe avta etter at Fowler tok det i bruk - han har over 430 000 følgere på Twitter.

TÅKELAGT: Robbie Fowler plukket opp Ida Husøys bilde og bruker det på Twitter.
TÅKELAGT: Robbie Fowler plukket opp Ida Husøys bilde og bruker det på Twitter. Vis mer