Gudinne i lydgrøt

Mange irriterte seere ringte til TV2 mandag kveld og klagde på lyden på «Blind gudinne». For det var ikke alltid like lett å høre hva som ble sagt i krimserien etter Anne Holts debutroman.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi fikk en del henvendelser fra seere som syntes det var vanskelig å oppfatte alt i serien. Derfor skal lydbåndet tilbake til studio for å undersøkes. Om noen dager får vi svar på om det er noe galt eller om noe kan gjøres bedre, sier Geir Mikalsen, assisterende informasjonssjef i TV2.

Han understreker at «Blind gudinne» er en moderne TV-produksjon, noe som merkes med blant annet håndholdt kamera, kjapp klipping, et høyt tempo og mange detaljer.

- Enkelte er nok ikke vant til en slik produksjon. Seerne skal være skjerpet for å få med seg alt. Lydbildet er allsidig, og det er nødvendigvis ikke noe galt med det, sier Mikalsen.

Men noe må vel være galt når seerne klager på lyden?

- Jo, men det var 737 000 som så første episode, og vi har aldri hatt så god respons på noen premiere i TV2. Det tyder på at de fleste syntes dette var drivende bra, sier Mikalsen.

Han er ikke bekymret for at misfornøyde seere vil hoppe over de neste episodene av serien.

- At noen seere ikke henger med, betyr ikke at dette var feil konsept. Det store flertall syntes det var bra, mener han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer