Guffen himmelsprett

Det er ingen grunn til å avspasere fredag hvis du vil ha en deilig langhelg - værmessig. Det blir surt og kaldt over hele landet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Nei. Dette blir ikke den store helga værmessig. Det blir lave temperaturer over hele linja, forteller vakthavende meteorolog ved Meteoroligisk institutt på Blindern til Dagbladet.no.

Det handler om regn- og sluddbyger. Snø og kuling. Til tross for at vi snart går inn i juni måned. Her er den triste varslinga:

Himmelspretten:

Nord-Norge: Enkelte sluddbyger i Øst-Finnmark. I resten av Finnmark og Troms venter man enkelte regn- og sluddbyger. Nordland: Enkelte sluddbyger i Lofoten og Vesterålen. Ellers stort sett opphold. Trøndelang og vestlandet nord for Bergen: Enkelte regnbyger i lavlandet og snøbyger i fjellet. Kuling. Fjellene i Sør-Norge: Sludd og snøbyger. Kuling. Sør-Norge: Oppholdsvær og litt sol. Over hele kysten regner man med kuling.

- Dette er Norge

Utover helga blir det fortsatt kjølig over hele landet, melder Meteorologisk institutt.

I Finnmark blir det kaldt, mens det kommer litt regn østafjells lørdag og søndag. Samme værtype blir det i Sør-Norge. Også i Trøndelag og Møre og Romsdal ventes kjølige regndråper.

- Men hvor er vår- og sommerværet, lurer vi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer