Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gufs fra Putin

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Onsdag tok Milosevic-regimet i Serbia over opposisjonens viktigste tv-kanal. Det overrasker ingen; vi vet hvilken politikk Milosevic står for. Verre er det at Russlands andre folkevalgte president, Vladimir Putin, har innledet sin regjeringstid med å angripe landets mer kritiske medier. Først ble mediekonsernet Media-Most utsatt for razzia av væpnet, maskert politi. Dernest fikk tv-stasjonen tv-sentr i Moskva beskjed om at den ville miste lisensen. Og onsdag truet myndighetene med å stenge Radio Liberty i Moskva.
  • Vladimir Putin har fra første stund erklært at han vil styrke den russiske staten. Samtidig har han signalisert at han ønsker et godt forhold til Vesten og et moderne Russland. Da bør han ikke gå i Milosevics fotspor. De leder verken vestover eller mot noen modernisering. Vesten bør gjøre det klart for Putin at en moderne stat ikke blir sterk gjennom sensur og overgrep mot mediene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling