17. mai 2022

Guldvog usikker på om det kan bli barnetog i år

Helsedirektør Bjørn Guldvog varsler at det kan bli nok et år uten barnetog og store selskaper på 17. mai.

ANNERLEDES FEIRING: En liten gutt hadde stor boltreplass på Oslos paradegate Karl Johan. Da var det en annerledes 17.mai-feiring på grunn av pandemien. Da kunne man se TV-bilder av en nesten folketom Karl Johansgate som vanligvis ville vært fylt opp med tusenvis av mennesker i barnetog på vei mot Slottet (i bakgrunnen). Foto: Erik Johansen / NTB
ANNERLEDES FEIRING: En liten gutt hadde stor boltreplass på Oslos paradegate Karl Johan. Da var det en annerledes 17.mai-feiring på grunn av pandemien. Da kunne man se TV-bilder av en nesten folketom Karl Johansgate som vanligvis ville vært fylt opp med tusenvis av mennesker i barnetog på vei mot Slottet (i bakgrunnen). Foto: Erik Johansen / NTB Vis mer
Publisert
LES ALT OM CORONA

Nasjonaldagsfeiringen er i to år blitt preget av korona. Etter gjenåpningen så det lyst ut med tanke på en mer normal feiring i år.

- Jeg er ikke like sikker nå. Vi kan få enda et år uten barnetog og store selskaper på 17. mai, sier Guldvog til P4.

MISNØYE: Deler av befolkningen i Amsterdam demonstrerer mot landets coronarestriksjoner. Video: AP Vis mer

Det er blant annet omikronvarianten og de mange usikkerhetene knyttet til den, som vil avgjøre hvordan nasjonaldagen blir.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer