Gullfisk overlevde bilkrasj

Politiet fant Bercy 8 meter unna bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den fire år gamle gullfisken Bercy, overlevde på mirakuløst vis etter å ha blitt slengt flere meter ut av bilen. Det skjedde etter et bilkrasj på M1 i Leichestershire i England sist søndag.

Hendelsen var dog ikke så mirakuløs at fisken selv satt ved rattet da det smalt. Det var det Bercys eier, Sophia Underhill som gjorde.

Da politiet kom til åstedet fant de bilsetene gjennomtrukket av vann.

- Politiet oppdaget et tomt akvarium som lå på høykant i bilen, det hadde åpenbart veltet i kollisjonen, sa en talskvinne ved politiet i Leichester, ifølge Ananova.

På detektivmaner konkluderte politibetjent Mark Watling med at den tomme tanken og alt vannet i bilen, måtte tyde på at det hadde ha befunnet seg flere enn Underhill i bilen.

Luftig tur

Mens Underhill ble behandlet for småskader, fjernet politiet glass fra kjørebanen. Og der, 8 meter unna bilen, lå gullfisken Bercy.

Selv om det ble antatt at fisken ikke hadde overlevd sammenstøtet og et helt kvarter uten vann, ble den likevel, som et forsøk på livredning, brakt til ambulansepersonalet som befant seg på stedet. Der ble den lagt i et fat med vann.

Gullfisk overlevde bilkrasj

- Utrolig nok begynte Bercy å svømme med en gang han ble lagt i vannet, sa politiets talskvinne.

Litt etter ulykken kontaktet politiet fiskeeier Sophia Underhill, som kunne bekrefte at både hun og fisken har kommet fullstendig til hektene igjen.

<B>I BESTE NEMO-STIL:</B> Gullfisken Bercy viste seg svært utholdende etter å ha overlevd både luftetur og vannmangel. Denne artsfrenden kommer neppe til å legge ut på en like farefull ferd.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer