Gullgutter i gullruta

Investor Tore Lie betalte 13,5 millioner kroner for hytta si i Blindleia. Ikke rart mekler Claus Eftevaag kaller området for «gullruta».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BLINDLEIA (Dagbladet): Bryne-investor Lie kjøpte landstedet av Erik Solér. Da fikk han 4,5 mål tomt, og ei hytte med 70 kvadratmeter i grunnflate.

Det er gode tider i meklerbransjen. ABCenter, som er en av de største aktørene i markedet på Sørlandet, har omsatt om lag 300 eiendommer det siste året. Og med dagens hyttepriser blir det en god porsjon penger.

Finanskjendiser

-  Denne hytta ligger jo i enden av gullruta, sier mekler Eftevaag.

-  Gullruta?

-  Ja, jeg kaller den for det. Men nå skal det sies at det er et fåtall som er priset så høyt som disse her ute, sier han, og sikter til eiendommer som besittes av finanskjendiser som Petter Stordalen, Torstein Tvenge, Atle Brynestad, brødrene Stabell-Erichsen og Petter Sundt.

For ikke å glemme hyttepalasset Karl Johan Sunde nylig kjøpte av Ola Mæle. 35 millioner gikk visstnok «hytta» på Ågerøya for.

-  Er du glad i å male, burde det være noe for deg, humrer Tore Lie, og sikter til den voldsomme bygningsmassen til Sunde.

«Her bodde Solér»

Da er det noe ganske annet med hans egen nyervervelse. Det lille sørlandshuset, med en liten tilhørende bod og et innredet naust, er på ingen måte prangende der det ligger i kveldssola. Her er verken svømmebasseng eller tennisbane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer