Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gullhåpene

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • OL-ilden er tent i Sydney og det er duket for et par uker med storslåtte prestasjoner på arenaene. Også vårt land, som i sommerolympiske sammenhenger er en lilleputt, har hatt sine forventninger om olympisk gull. I alle fall har mediene, men også idrettens ledere, inngitt slike håp. Derfor er det leit at vi har snublet i starten. Våre gullhåp i jentefotball startet med et brakende nederlag, og i går kom meldingen om at en av gullhåpene i vektløfting har testet positivt på et dopingpreparat.
  • Det gjenstår å se hvordan det går både med Stian Grimseth, som benekter at han har tatt noe annet enn sukkertøy, og de andre deltakerne. La oss derfor ikke trekke mer omfattende konklusjoner av det hele enn å minne om at det er dumt å ta medaljer på forskudd. Kanskje særlig i idretten bør man lære av Carl I. Hagen som minner om at meningsmåling ikke er valg.