Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gullsmed-ansatt bundet fast og utsatt for vold under ran i Halden

Leter etter to menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ansatt ble slått til blods og måtte ha legebehandling etter at gullsmedbutikken hun jobbet i Halden ble ranet onsdag ettermiddag. Politiet leter etter to menn.

- Det var en enslig ansatt på jobb. Hun ble bundet fast og utsatt for vold. Hun er nå tatt hånd om av politiet, forteller innsatsleder på stedet, sier politiets innsatsleder på stedet, Anders Strømsæther, til Halden Arbeiderblad.

Kvinnen ble senere brakt til sykehus for å få behandling for skadene.

Store politistyrker lette onsdag ettermiddag etter to menn som ranet gullsmedforretningen i Halden, opplyser Østfold politidistrikt på Twitter.

To personer i 30-årene ble sett løpende fra stedet. De blir beskrevet som høye, mørke og lyse i huden.

- De løp i retning av den katolske kirken og hadde med seg en stor, svart bag, sier Strømsæther.

Det er ikke kjent hva ranerne fikk med seg.

- Men dette er en gullsmed med store verdier i. De har løpt av gårde med en bag, og vi antar at de har fått med seg verdier, sier innsatslederen til NRK.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling