«Gullstrupen» dropper avrusning

Radiosensasjonen Ted Williams ga opp etter to uker.

InAVSLUTTET REHABILITERINGEN:Ted Williams ble superkjendis over natta da et klipp av ham ble lagt ut på Youtube. Foto: SCANPIX/AP
InAVSLUTTET REHABILITERINGEN:Ted Williams ble superkjendis over natta da et klipp av ham ble lagt ut på Youtube. Foto: SCANPIX/APVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hjemløse Ted Williams ble superkjendis da hans fantastiske radiostemme ble oppdaget gjennom et klipp på Youtube. Williams har i ettertid fått flere tilbud av forskjellige radiokanaler, og vært gjest i en rekke talkshow.

Tidligere i måneden begynte Williams på et avrusningssprogram for sine alkohol- og narkotikaproblemer, som han nå altså har gitt opp.

Han skal ifølge TMZ ha forlatt rehabiliteringsfasilitetene til tross for helsepersonellets anbefalinger om at han burde bli.

Alkohol og narkotika Williams var på Origins Recovery Center i Texas for å bli kvitt sin avhengighet av alkohol og narkotika.

Det var kjendisterapauten og talkshow-verten Dr. Phil som sørget for at Williams fikk mulighet til å legges inn på avvending, etter at Williams var gjest under et av hans programmer tidligere denne måneden.

Under showet innrømmet Williams at han hadde begynt å drikke igjen, og Dr. Phil ønsket å hjelpe ham tilbake på bena.

Den tidligere hjemløse mannen, som har fått tilnavnet «the golden voice», kan ha satt kursen mot flyplassen etter å ha forlatt avrusningssfasilitetene. Williams kjæreste befinner seg for tiden på avrusning i California.

Gjenforent med moren Etter å ha blitt kjent verden over og fått en ny sjange virket det som om Williams var bestemt på å forandre livet sitt. Williams jobbet tidligere som radiovert, men ble avgengig av narkotika og alkohol og mistet etterhvert jobben.

Han havnet etterhvert på gata og begynte å tigge penger ved å imitere snutter fra forskjellige radiostasjoner. Da avisa The Columbus Dispatch la ut en video av Williams begynte jobbtilbudene atter en gang å strømme på.

Etter all oppmerksomheten rundt Youtube-videoen ble også Williams gjenforent med sin 90 år gamle mor i New York, som han ikke hadde sett på 20 år.

- Det var som en drøm ble til virkelighet, så Williams på Good Morning America.

VILLE HA REHABILITERING: Dr. Phil McGraw anbefalte Williams å legge seg inn på rehabilitering etter at Williams var gjest hos ham. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst
VILLE HA REHABILITERING: Dr. Phil McGraw anbefalte Williams å legge seg inn på rehabilitering etter at Williams var gjest hos ham. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst Vis mer