<strong>FRYKTET DE SKULLE FALLE IGJENNOM GULVET:</strong> Flere medlemmer i en slankeklubb i Växjø fikk seg et støkk da de skulle veies. Gulvet ga plutselig etter, årsaken til ulykken er foreløpig ukjent. Foto: Scanpix
FRYKTET DE SKULLE FALLE IGJENNOM GULVET: Flere medlemmer i en slankeklubb i Växjø fikk seg et støkk da de skulle veies. Gulvet ga plutselig etter, årsaken til ulykken er foreløpig ukjent. Foto: Scanpix Vis mer

Gulvet raste sammen da slankeklubben skulle veie seg

- Plutselig hørte vi et brak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Over 20 personer i en slankeklubb i Växjø i Sverige var onsdag kveld samlet for å gå på vekta. Men før de rakk å registrere hvor mange kilo som var rast av dem, var det i stedet gulvet som raste sammen, skriver Smålandsposten.

- Plutselig hørtes det et brak. Vi trodde nesten det var et jordskjelv. Gulvet raste sammen i det ene hjørnet av rommet og langs en vegg, forteller en av slankerne.

- Noen fikk seg nok et kraftig støkk, og fryktet for å falle gjennom gulvet og ned i etasjen under, sier kursholder Therese Levin.

Da dramatikken la seg kunne slankeklubben fortsette innveiingen ute på gangen. 

Hvorfor det nylagte gulvet ikke var bærekraftig er fortsatt uklar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer