Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gunhild Stordalen gjør endringer i EAT-ledelsen

Blir president i organisasjonen.

BLIR PRESIDENT: Gunhild Stordalen legger om ledelsen i EAT. Her i rosehagen bak FN bygningen under hovedforsamlingen i fjor. Foto: Johannes Worsøe Berg / NTB scanpix
BLIR PRESIDENT: Gunhild Stordalen legger om ledelsen i EAT. Her i rosehagen bak FN bygningen under hovedforsamlingen i fjor. Foto: Johannes Worsøe Berg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gunhild Stordalen overlater jobben som administrerende direktør i EAT foundation til Jonathan Farnell. Selv går hun inn i rollen som president i den voksende organisasjonen.

Farnell har fungert som administrerende direktør i EAT siden oktober i fjor. Stordalen, som lider av den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerodermi, har hatt et tilbakefall det siste halvåret.

Gunhild og ektemannen Petter Stordalen avlyste nylig sin tradisjonelle 16. mai-fest på grunn av sykdomssituasjonen.

Som grunnlegger og president i EAT vil Stordalen nå konsentrere seg om strategisk arbeid og planlegging i EAT som har hatt en voldsom vekst det siste året og ny har nesten 70 partnere.

- Jeg er svært stolt over å bli spurt om å lede EAT inn i neste fase da vi skal bli den viktigste globale plattformen for mat, helse og bærekraft, sier Farnell, som har bred ledererfaring. Han har arbeidet strategisk med en rekke multinasjonale selskaper for å forbedre deres forretningsvirksomhet og gjennomføre endringer.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart