TREKKER SEG:  Ordfører i Bergen Gunnar Bakke (th) blir her tatt i mot av tidligere statsminister Jens Stoltenberg til festmiddag i anledning markeringen for 750-års jubileet for Håkonshallen i 2011. Nå trekker han seg som byråd i Bergen. Arkivfoto: Gorm Kallestad / Scanpix
TREKKER SEG: Ordfører i Bergen Gunnar Bakke (th) blir her tatt i mot av tidligere statsminister Jens Stoltenberg til festmiddag i anledning markeringen for 750-års jubileet for Håkonshallen i 2011. Nå trekker han seg som byråd i Bergen. Arkivfoto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

Gunnar Bakke (Frp) går av som byråd i Bergen

Trekker seg med umiddelbar virkning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergen (NTB): - Jeg har i dag valgt å fratre som byråd med umiddelbar virkning med bakgrunn i uenighet om veivalg knyttet til konkrete saker, skriver Bakke i en pressemelding som Bergensavisen har mottatt.

54 år gamle Bakke ble valgt til ordfører i Bergen i 2007, og satt i stillingen fram til Høyres Trude Drevland overtok i 2011.

Bakke har siden 1. november 2011 vært byråd for kultur, næring, idrett og kirke i Bergen. Han har vært medlem av bystyret siden 1995.

(NTB)