Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gunnar Holter fikk sjokklista i posten

Espen Lilleberg og Gunnar Holter fikk hakeslepp da de leste opplysningene vedlagt boligprospektet fra eiendomsmekler Gunnar Krogsveen AS. - Det er kynisk, umoralsk og etisk forkastelig å gi ut slike sensitive opplysninger, mener de.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- For oss som jobber i sosialsektoren er det straffbart å opplyse om at noen er sosialklienter. På meg virker det som om det er ønsket om å tjene mer på leilighetene som ligger bak, sier Espen Lilleberg.

De to kameratene har lekt med tanken på å starte et bokollektiv. På ren impuls ringte derfor Gunnar Holter etter et prospekt da han så de 20 utleide eierleilighetene utlyst i vinduet hos Gunnar Krogsveen AS på Majorstua.

- Jeg spurte om de hadde en oversikt over lengden på leiekontraktene til dem som bor der nå. Eiendomsmekleren la ved lista der antatte gjenværende leveår på leietakerne står oppført, sier Gunnar Holter.

POTENSIELLE KUNDER?</B> Espen Lilleberg og Gunnar Holter fikk opplysninger om alle i leiegården fra eiendomsselskapet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!