Gunns mor (88) fikk servert dette av kommunen: - En skam at eldre skal få sånt skvip

- Den var brun, med åtte-ni rosiner i.

SKVIP: Gunn Brox (innfelt) er lite imponert over det hennes mor fikk servert til middag denne uke. Foto: Privat.
SKVIP: Gunn Brox (innfelt) er lite imponert over det hennes mor fikk servert til middag denne uke. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gunn Brox fra Tromsø fikk nærmest hakaslepp da moren hennes (88) viste henne hva ISS Matomsorg hadde levert henne til middagsmåltidet mandag denne uka.

Retten - som skal være en byggrynssuppe - så nemlig alt annet enn apetittelig ut.

- Jeg ser at de kaller de byggrynssuppe, men det skjønte jeg ikke at det var, for det var jo ikke ett byggryn i den. Den var brun, med  åtte-ni rosiner i, og for meg så det ut som brunt vann med litt fortykningsmiddel i, sier Brox til Dagbladet.

Det er ikke første gang hennes mor - som bor hjemme og får hjelp fra hjemmetjenesten - får levert mat hun mener ikke holder mål. Noen ganger kommer kotelletter uten saus, som er så tørr at de må bades i smeltet margarin for at de skal være spiselige, forteller Brox.

Enorm respons De har også dårlige erfaringer med dessertrettene til ISS, og særlig supper. 

- Mamma blir så skuffa, for hun er veldig glad i desserter, slik mange gamle folk er. Det er det hun liksom skal kose seg med. Istedet kommer hun inn til meg med disse suppene og spør om jeg vil ha dem, for hvis ikke hiver hun dem i do, sier Brox.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer