Wales:

Gutt (10) døde etter hundeangrep

En ti år gammel gutt døde mandag ettermiddag som følge av at han ble angrepet av en hund, i nærheten av byen Caerphilly i Wales.

TIÅRING DØDE: En ti år gammel gutt døde etter å ha blitt angrepet av en hund i nærheten av byen Caerphilly i Wales. Foto: High Level/REX/NTB
TIÅRING DØDE: En ti år gammel gutt døde etter å ha blitt angrepet av en hund i nærheten av byen Caerphilly i Wales. Foto: High Level/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ti år gammel gutt ble angrepet av en hund i nærheten av byen Caerphilly i Wales. Politiet som rykket ut til adressen i ettermiddag og kunne bekrefte at gutten ble funnet død på stedet.

Det melder Sky News.

Hunden ble, ifølge kanalen, drept av politiet.

Politimester Mark Hobrough sier til Sky News at politiet skal foreta ytterligere undersøkelser som følge av hendelsen. De forblir i leiligheten utover kvelden mens etterforskningen pågår, opplyser han.

NON STOP: En hund ble litt for nysgjerrig da han så noe luske i vannet. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

- Det er mulig at du har observert pågående politiaktivitet i byen som et resultat av denne saken. Ikke bli skremt. Dersom du er bekymret eller har informasjon, vennligst stopp og snakk med oss, sier politimesteren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer