Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (10) fikk ansiktsskader i trafikkulykke

En mann er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand i forbindelse med ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet mistenker en 45-åring for kjøring i påvirket tilstand etter en kollisjon ved Dolva i Skien. En ti år gammel gutt fikk ansiktsskader i ulykken, melder NTB. En mann som satt i den ene personbilen og en kvinne og hennes to barn på åtte og ti år som satt i den andre, ble alle brakt til sykehus i Skien etter kollisjonen.

Ulykken skjedde like før klokken 11. Kvinnen og hennes åtte-årige sønn ble lørdag ettermiddag skrevet ut fra sykehuset. Det ble også mannen i den andre personbilen, mens kvinnens ti år gamle sønn er innlagt til observasjon med skader i ansiktet, får NTB opplyst fra Telemark politidistrikt. Ulykken skjedde på riksvei 36, og trafikken sto i begge retninger i en periode etter ulykken. Politiet mistenker en mann på 45 år som var fører av den ene bilen, for kjøring i påvirket tilstand. Det er tatt blodprøve av ham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!