Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (10) fortsatt alvorlig skadd

Moderate skader for de fire andre etter Notodden-ulykken.

 ALVORLIG:  Alle fem som satt i denne bilen på riksvei 364 ved Notodden i går, er fortsatt på sykehus. Tilstanden er alvorlig for en 10 år gammel gutt.  FOTO: OLE CHRISTIAN NORDBY.
ALVORLIG: Alle fem som satt i denne bilen på riksvei 364 ved Notodden i går, er fortsatt på sykehus. Tilstanden er alvorlig for en 10 år gammel gutt. FOTO: OLE CHRISTIAN NORDBY. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Alle fem som ble skadd i bilulykken ved Notodden i går ettermiddag, er fra Kongsberg-distriktet, og alle fem er fortsatt til behandling på sykehusene i Kongsberg, Drammen og på Ullevål.

En gutt (10) og ei jente (12) ble fløyet med ambulansehelikopter til Ullevål.

- Gutten er fortsatt alvorlig skadd. Jentas skader er moderate, opplyser Oslo universitetssykehus i formiddag.

Moderate skader og stabilt - De tre voksne personene i bilen har moderate skader og situasjonen er stabil, opplyser kommunikasjonsrådgiver Frank Reiersen i Vestre Viken Helseforetak til Dagbladet ved 12-tiden.

En kvinne (78) ligger på sykehuset i Drammen, mens en kvinne (49) og en mann på 19 år er til behandling på Kongsberg sykehus.

Mannen i motgående bil, som stakk av etter kollisjonen på riksvei 364, ble pågrepet av politiet i morges mens hann haiket nær ulykkesstedet.