Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (10) påkjørt og kastet tre meter opp i lufta

Tiåring kom fra ulykken uten alvorlige skader da han trolig løp ut i veien i Arna i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En 10 år gammel gutt, som lekte ved siden av veien sammen med to andre gutter, tok seg over et rekkverk mot veien og ble truffet av en bil.

Operasjonsleder Preben Wallestad ved Hordaland politidistrikt sier til BA.no at de fikk melding om ulykken klokka 16.13.

- Han har vært ved bevissthet hele tiden etter ulykken, og er trolig lettere skadet, sier politibetjent Merethe Toppe ved bergenspolitiet til BT.no.

Kastet opp i lufta
Avisa skriver at det var en mannlig sjåfør som kjørte på tiåringen, og skal ha forklart at han så gutten, men at han ikke klarte å stoppe tidsnok.

Gutten ble ifølge BT.no kastet tre meter opp i lufta under sammenstøtet, men kom fra ulykken uten alvorlige skader. Av fallet fikk han enkelte kuttskader i hodet.

- Han fikk behandling på stedet, opplyser Wallestad til BA.no. Tiåringen ble seinere fraktet til sykehus, og var hele tida ved bevissthet.

Fartsgrensa på veistrekningen er 50 km/t.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media