Gutt (10) spist levende av krokodille

Søsknene skal ha sett på da krokodilla slo til mot trebåten. Mandag ble likrestene funnet.

DØDE: En 10 år gammel gutt skal ha blitt spist levende av en krokodille på Filippinene. Søsknene skal ha sett på da krokodilla snappet til seg lillebroren. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
DØDE: En 10 år gammel gutt skal ha blitt spist levende av en krokodille på Filippinene. Søsknene skal ha sett på da krokodilla snappet til seg lillebroren. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gutten skal ha blitt snappet fra bakenden av trebåten han var oppi med sine to eldre søsken, nær byen Balabac sør på Filippinene mandag. Det melder blant andre nyhetsbyrået Deutsche Presse-Agentur, via news.com.

Barnas far skal ha lett hele natta etter sønnen, men kunne ikke finne spor av ham noe sted. En gruppe fiskere skal seinere ha funnet det halvspiste liket, ifølge politiet.

Ifølge Independent har Filippinenes krokodiller blitt tvunget ut av sine naturlige habitat, etter hvert som byene har vokst.

Det skyldes ifølge avisa landets raske vekst i både økonomi og befolkning, og beskrives som årsaken til at antall krokodilleangrep har skutt i været de siste åra.

- Det er en konflikt om vannet, sier Jovic Pabello, talsperson for myndighetenes naturforvaltningsenhet i området, til nyhetsbyrået AFP.

En 12 år gammel gutt skal ha blitt angrepet i februar i år mens han svømte i den samme elva. Han klarte derimot å rive seg løs fra krokodillas gap, mens søsknene slo den i hodet med årene sine.

Saltvannskrokodiller er den største typen krokodiller som finnes, og kan bli opp til 6,3 meter lange. Den største noensinne i fangenskap, Lolong, ble kjent verden rundt i 2011, etter flere angrep på innbyggerne i byen Bulawan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer