Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (11) dømt for drap

En 11 år gammel gutt i den amerikanske delstaten Ohio ble mandag funnet skyldig i å ha drept sin tre år yngre søster. Nå risikerer han 13 år bak murene i et ungdomsfengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Guttens åtte år gamle søster ble også voldtatt før hun ble drept i familiens leilighet i Cincinnati for to måneder siden.

En annen søster, som er ni år gammel, var øyenvitne til tragedien, og fortalte i retten hvordan åtteåringen sammen med en 13 år gammel fetter gjentatte ganger slo og sparket den lille jenta til hun falt bevisstløs sammen.

Dommer Sylvia Hendon var derfor ikke i tvil da hun mandag avsa dom i saken, og opplyste at gutten nå risikerer å bli plassert i et ungdomsfengsel til han fyller 21 år. Straffeutmålingen finner sted 6. november.

Skjebnen til åtteåringens 13 år gamle fetter, som er anklaget for drap og voldtekt på den lille jenta, blir først avgjort når sakkyndige har vurdert om han er strafferettslig tilregnelig.

(NTB)

Hele Norges coronakart