Gutt (11) omkom i Oslofjordtunnelen

Krasjet med bil som hadde fått motorstopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) En gutt på 11 år omkom i en trafikkulykke i Oslofjordtunnelen lørdag formiddag.

Ulykken skjedde da en bil av typen Dodge Ram fikk motorstopp inne i tunnelen og ble påkjørt av en annen bil bakfra.

- En bil kom kjørende i samme retning fra Hurum og klarte ikke å svinge unna eller så ikke den andre bilen som hadde forsøkt å kjøre inn til siden, sier operasjonsleder Tor Stein Hagen i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

Han forteller at en gutt på 11 år omkom i kollisjonen. Han satt i bilen som kjørte inn i bilen som hadde fått motorstopp.

- I baksetet på bilen satt moren og en baby. De ble fraktet til Ullevål universitetssykehus. De skal ikke være alvorlig skadd. Føreren av den andre bilen er kjørt til sykehuset med sjokkskader, sier operasjonslederen.

Ulykken skjedde klokka 11.40 cirka 100-200 meter fra tunnelåpningen på Follo-siden. Politiet i Follo ba om bistand om fra Søndre Buskerud politidistrikt.

Tunnelen var stengt i begge retninger etter ulykken, men like før 13.30 var det ventet at tunnelen snart ville åpnes for trafikk igjen.

OMKOM: Det var her i Oslofjordtunnelen at en gutt på 11 omkom i en kollisjon, 100-200 meter fra tunnelåpningen på Follo-siden. Arkivfoto: SCANPIX
OMKOM: Det var her i Oslofjordtunnelen at en gutt på 11 omkom i en kollisjon, 100-200 meter fra tunnelåpningen på Follo-siden. Arkivfoto: SCANPIX Vis mer
Gutt (11) omkom i Oslofjordtunnelen