Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (12) brant inne

Moren, lillebroren (4) og morens samboer kom seg ut, men den eldste sønnen (12) klarte ikke å redde seg ut av det overtente huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tolv år gamle gutten omkom i husbrannen på Spillum i Namsos. Naboer av familien varslet om brannen tidlig i går morges.

-  Vi fikk meldingen klokka 07.29. Da vi kom dit klokka 07.39, sto flammene allerede opp gjennom taket, og huset var delvis overtent, sier Jan Birger Jacobsen, operasjonsleder i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Familie i sjokk

Guttens mor, hennes samboer og lillebroren (4) ble raskt reddet ut av huset.

Brannmannskaper fikk kontroll over brannen i 09.30-tida, og røykdykkere fant den omkomne gutten på et soverom i annen etasje i huset.

-  De tre som kom seg ut, ble ikke alvorlig fysisk skadd, men de var i sjokk og ble i går tatt hånd om av kommunens kriseteam, som ble etablert i et forsamlingslokale i nærheten, sier Jacobsen.

Brannårsaken var i går kveld ikke klar.

-  Vi vet ikke når det begynte å brenne, og vet ikke noe om saken ennå, sier Jacobsen.

Rutinemessig

På dette tidspunktet mistenker ikke politiet noe kriminelt.

-  Samtidig holder vi alle muligheter åpne, og avventer vitneavhør og de tekniske undersøkelsene, sier Jacobsen.

OVERTENT: Politi og brannvesen klarte å redde livet til moren, samboeren hennes og fireåringen, men klarte ikke å redde ut den 12 år gamle gutten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media