Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (12) kjemper for livet etter drapsforsøk: - Var ikke tilfeldig offer

Svensk politi jakter mørkkledt mann.

BRUTALT ANGREP: En 12 år gammel gutt er blitt utsatt for det politiet beskriver som et målrettet angrep i dette området i Borås. Foto: Joakim Eriksson
BRUTALT ANGREP: En 12 år gammel gutt er blitt utsatt for det politiet beskriver som et målrettet angrep i dette området i Borås. Foto: Joakim Eriksson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tilstanden til den 12 år gamle gutten som er blitt utsatt for grov vold på nyttårsaften er livstruende, ifølge svensk politi.

Gutten ble utsatt for det politiet beskriver som et målrettet angrep i byen Borås i Sverige. Politiet etterforsker saken som et drapsforsøk.

- Vi tror ikke det er tilfeldig at nettopp denne gutten ble angrepet, sier polititalsmann Thomas Fuxborg til Aftonbladet.

Gutten ble angrepet ved 1645-tida i går, ved en bussholdeplass på Åsvägen i Borås, ifølge Dagens nyheter.

Jakter mørkkledt mann Politiet jakter ifølge Expressen en mann i 20-25-årsalderen.

Han er omkring 1,80 høy, har kortklipt hår, skjegg og svarte klær. Han skal også ha hatt på seg en refleksvest da han løp i retning Boda kirke i Borås.

Ifølge lokalavisa Borås tidning hadde mannen et søreuropeisk utseende.

Observert Han skal ha blitt observert i området der angrepet skjedde både før og etter gutten ble angrepet, ifølge lokalavisa.

- Det er en ung gutt som har blitt utsatt for en voldsforbrytelse. Vi karakteriserer dette som drapsforsøk. Vi er i etterforskningsfasen, sier Magnus Dahl, som leder den innledende etterforskningen.

Han karakteriserer overfor Expressen guttens tilstand som kritisk. Tolvåringen var onsdag innlagt på sykehuset Sahlgrenska i Göteborg.

Gutten ble først sendt til sykehus i Borås, før han i går kveld ble sendt videre til Sahlgrenska sykehus i Göteborg.