- Gutt (13) døde etter å ha falt gjennom fjøsgulv

Falt halvannen meter og landet på betong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(NTB/Dagbladet): Den 13 år gamle gutten som falt igjennom gulvet i et fjøs i Midtre Gauldal kommune, døde av skadene han pådro seg, ifølge politiet.

- Ut fra den rapporten politiet har mottatt, er skadene på avdøde forenelig med fallskader, sier jourhavende jurist Marte Lindberg ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.no.

13-åringen ble funnet av folk på gården like etter ulykken, som skjedde en gang mellom klokka 20.30 tirsdag kveld og midnatt.

Krimvaktleder Alfred Kviseth opplyste tidligere at gutten falt halvannen meter og landet på betongen.

De pårørende samtykket til obduksjon av gutten.

- Saken er blitt etterforsket som en ulykke fra starten av, og på bakgrunn av den taktiske og tekniske etterforskningen, så har politiet fremdeles ingen holdepunkter for at dette dreier seg om noe annet enn en tragisk ulykke, sier Lindberg.

Fredag ble det avholdt minnestund for gutten, ifølge Adressa. Omlag hundre mennesker skal ha møtt opp for å minnes 13-åringen.

- Når en venn og ungdom går bort, så er det klart at folk blir preget, men det var godt å møtes, sier Knut Dukane, rådmann i Midtre Gauldal, til avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer