Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (13) var fanget i det underjordiske og giftige kloakksystemet i 12 timer

- Det var helt stille. Det eneste jeg kunne høre var vannet som fløt.

FANGET I KLOAKKEN: En 13 år gammel gutt var i går ugheldig og falt ut i en elv, som førte han rett inn i kloakken. I 12 timer var 13-åringen fanget i det underjordiske kloakksystemet i Los Angelses. Foto: Los Angeles Department of Sanitation/ AP/Scanpix
FANGET I KLOAKKEN: En 13 år gammel gutt var i går ugheldig og falt ut i en elv, som førte han rett inn i kloakken. I 12 timer var 13-åringen fanget i det underjordiske kloakksystemet i Los Angelses. Foto: Los Angeles Department of Sanitation/ AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 13 år gamle gutten fra Los Angeles opplevde det mange vil beskrive som det rene mareritt.

Da gutten i går lekte med venner i nærheten av en elv i byen, klarte han å snuble og falle åtte meter rett ned, og ut i en elv.

Strømmen førte gutten videre inn i avløpssystemet, og i 12 timer var gutten sporløst borte inne i det underjordiske - og giftige kloakksystemet, skriver nyhetsbyrået AP.

Redningsaksjon

STILLE OG MØRK: I 12 timer befant den lille gutten seg inni dette kloakksystemet i Los Angeles. - Det var helt stille. Det eneste jeg kunne høre var vannet som fløt, fortalte gutten etter at han ble reddet opp. Foto: Los Angeles Department of Sanitation/AP/Scanpix
STILLE OG MØRK: I 12 timer befant den lille gutten seg inni dette kloakksystemet i Los Angeles. - Det var helt stille. Det eneste jeg kunne høre var vannet som fløt, fortalte gutten etter at han ble reddet opp. Foto: Los Angeles Department of Sanitation/AP/Scanpix Vis mer

Vennene hans ringte umiddelbart nødtelefonen, og en stor leteaksjon ble iverksatt.

Redningsarbeiderne brukte kameraer i søket etter 13-åringen, og etter mange timers leting oppdaget de guttens håndavtrykk på et av rørene inne i kloakken.

- Stille og bekmørkt

De åpnet et kumlokk og det første de hørte da var «Hjelp» Gutten ble deretter reddet opp, og fikk umilddelbart legehjelp på stedet. Gutten skal ifølge AP ha kommet fra hendelsen uten alvorlige skader.

Gutten har i etterkant fortalt om de ekle timene nede i kloakken:

- Det var helt stille. Det eneste jeg kunne høre var vannet som fløt, og jeg kunne ikke se noe, for det var helt mørkt, har gutten fortalt, ifølge AP.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!