Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (14) drept av tog

Foran øynene på flere jevnaldrende, ble en 14 år gammel gutt påkjørt av toget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde ved nedlagte Sannesund stasjon rett utenfor Sarpsborg ved 20.30-tida i går kveld da et sørgående tog mot Halden passerte.

-  Gutten oppholdt seg i skinnegangen da toget kom. Vi vet at bommen var nede da ulykken skjedde, sier operasjonsleder Kay Wammer i Østfold politidistrikt.

Avhører vitner

Politiet kjente i 23.00-tida i går kveld ikke nøyaktig hva som hadde skjedd.

-  Lek kan ha vært årsaken til ulykken. Vi har imidlertid ikke mistanke om at noe straffbart har skjedd, kommenterer Bjørn Paulsen i Østfold politidistrikt.

-  Tre jevnaldrende var like ved da ulykken skjedde. Vi skal nå avhøre disse og andre vitner, sier Wammer.

Skinnegangen sperret

Togstrekningen ble stengt i nærmere to timer etter ulykken. De om lag 40 personene på toget, ble fraktet videre mot Halden med alternativ transport.

Det er ikke første gang det har skjedd ei ulykke ved denne stasjonen. I januar 2003 ble et barn drept av toget på den samme planovergangen. Den brukes daglig til gang-og sykkelvei.

LEK PÅ SKINNEGANGEN?: Politiet tror 14-åringen kan ha lekt på togskinnene da han ble påkjørt av toget. Gutten døde av skadene. I går kveld undersøkte politiet ulykkesstedet.
ULYKKESSTEDET: Denne jernbaneovergangen i Sannesund like utenfor Sarpsborg, er sikret både av bommer og et ekstra gjerde. Bommene gikk ned da toget passerte.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media