Gutt (14) siktet for å ha drept familien

Tenåringsguttens fem familiemedlemmer ble funnet skutt og drept i familieboligen i Alabama i USA. Gutten har erkjent de faktiske forhold i avhør, opplyser politiet.

SIKTET: En 14 år gammel gutt er siktet for å ha skutt og drept fem familiemedlemmer i delstaten Alabama mandag kveld. Foto: Dan Busey / AP / NTB Scanpix
SIKTET: En 14 år gammel gutt er siktet for å ha skutt og drept fem familiemedlemmer i delstaten Alabama mandag kveld. Foto: Dan Busey / AP / NTB ScanpixVis mer

Tirsdag opplyser politiet at en 14 år gammel gutt er siktet for å ha skutt og drept fem familiemedlemmer i den amerikanske delstaten Alabama. 14-åringen har erkjent de faktiske forhold i avhør, skriver de på Twitter.

Det var mandag kveld lokal tid at politiet mottok en nødsamtale fra tenåringen, melder CNN. Siktede skal ha forklart at han befant seg i kjelleren i familieboligen da han hørte skuddsalver.

Erkjente drap

Påstandene skal ha blitt gjentatt til de første politibetjentene som ankom stedet. Talsperson for sheriffkontoret i Limestone County, Stephen Young, forteller at han videre ble tatt med til avhør.

- Han fortalte at han løp ut døra, men ga ikke noe ytterligere informasjon. Da han ble konfrontert med avvik i forklaringen, erkjente han å ha skutt sine fem familiemedlemmer, sier Young til WAFF.

Tre søsken drept

Tre personer ble bekreftet omkommet på stedet, mens to ble fraktet med luftambulanse, men døde seinere av skadene.

De drepte er guttens far (38), stemor (35), bror (6), søster (5) og seks måneder gamle bror.

Etter å ha erkjent drapene, hjalp gutten politiet med å finne drapsvåpenet. Tirsdag ettermiddag opplyste politiet om at de hadde tatt beslag i et håndvåpen, som ble funnet langs veien i nærheten av der den skal ha blitt kastet av den drapssiktede.