Gutt (15) døde etter fall på ferieøy

Skal ha falt 4 meter.

DØDE: Den 15 år gamle irske gutten som døde, var på ferie i Puerto del Carmen på Lanzarote, da han falt i forbindelse med et hopp fra en vegg. Foto: Stella / imageBROKER / REX / NTB scanpix
DØDE: Den 15 år gamle irske gutten som døde, var på ferie i Puerto del Carmen på Lanzarote, da han falt i forbindelse med et hopp fra en vegg. Foto: Stella / imageBROKER / REX / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 15 år gammel irsk gutt ble tirsdag erklært død etter et voldsomt fall på den spanske ferieøya Lanzarote, skriver RTE.

Landet på hodet

Ifølge lokale myndigheter skal gutten ha landet på hodet etter at han forsøkte å hoppe fra en vegg bort til en lyktestolpe ved 04-tida mandag morgen.

15-åringen klarte ikke å ta tak i lyktestolpen, og falt dermed med hodet først fra en høyde på fire meter.

Fallet påførte 15-åringen alvorlige hodeskader, som også førte til hjertestans. Han ble gjenopplivet på stedet og brakt til sykehus.

- Den første vurderingen på stedet viste at den skadde - en gutt - hadde kritiske skader på hjernen, sa en talsperson for sykehuset til The Mirror på mandag.

Men livet sto ikke til å redde, og tirsdag døde gutten.

- En tragedie

Han skal ha vært på ferie sammen med foreldrene sine til Lanzarote, som er en populær feriedestinasjon for irer. Foreldrene er tilbudt krisehjelp.

Det irske utenriksdepartementet sier de «er kjent med saken og gir konsulær assistanse».

I lokalmiljøet hjemme i Co Meath i Irland, der 15-åringen og hans familie kommer fra, er nyheten om 15-åringens dødsfall tatt imot med stor sorg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer