Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (15) tiltalt for sex-trakassering og mishandling under festival i Sverige

Under ungdomsfestivalen «We are Sthlm».

TILTALT: Det var her på festival «We are Sthlm» i fjor sommer at gutten skal ha seksuelt trakassert ei jente og slått ei annen. Foto: Alexander Tillheden/ we Are Sthlm / NTB scanpix
TILTALT: Det var her på festival «We are Sthlm» i fjor sommer at gutten skal ha seksuelt trakassert ei jente og slått ei annen. Foto: Alexander Tillheden/ we Are Sthlm / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 15 år gammel gutt er tiltalt for seksuell trakassering og mishandling av to 14 år gamle jenter under ungdomsfestivalen «We are Sthlm» i fjor sommer, melder avisa Dagens Nyheter.

Søndag kom det fram at Stockholm-politiet har tiet om at ungdomsgjenger skal ha antastet jenter under festivalen både i fjor og året før. Det svenske Spesialenheten for politisaker skal nå granske hvilke vurderinger politiet gjorde.

Det er ikke klart om tiltalen av den 15 år gamle gutten settes i sammenheng med disse episodene.

Ifølge påtalemyndigheten skal gutten ha antastet ei av jentene og slått den andre. Gutten nekter for å ha noe med saken å gjøre og mener seg feilaktig utpekt, melder avisa.

Dagbladet kommer med mer.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media